eXito heeft de locatie om jullie leerlingen uitje op de Veluwe in Gelderland op een unieke locatie midden in de natuur te organiseren! eXito heeft een eigen terrein wat ca. 8 ha. groot is gelegen in een zeer bosrijk omgeving. De complete locatie is omheind. Hier kunnen groepen terecht van 30 tot wel 700 personen.

Bent opzoek naar een leerlingen uitje op de Veluwe

Eventueel is dit leerlingen uitje op de Veluwe te organiseren inclusief overnachting ook hiervoor kunt u terrecht bij eXito zodat alles op één locatie te organiseren is.
Het overnachten in deze groepsaccommodatie op de Veluwe gebeurt in onze vaststaande tenten waarbij een slechtweer accommodatie aanwezig is voor het verblijf gedurende de dag en avond om te recreëren. Een unieke locatie om uw schoolkamp op de Veluwe te organiseren. Elke groep krijgt een eigen tentdorp en slechtweer accommodatie, tevens kan er in elk dorp een kampvuur gemaakt worden op onze vaste kampvuurplaatsen.

Heeft u uw schoolkamp op de Veluwe al gevonden?

Graag kijken wij met u naar de mogelijkheden voor een perfect verblijf in onze groepsaccommodatie op de Veluwe! Klik hier voor contact of bel met 055- 505122

Een leerlingen uitje organiseren aan de hand van onze arrangementen:

Op onze site www.veluwe-arrangementen.nl treft u nog een tal van arrangementen aan die eXito ook organiseert. eXito organiseert zeer uiteenlopende uitjes op de Veluwe, van licht sportief, creatief tot survival, outdoor en teambuilding programma’s. Om een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij een tal voorbeeld uitjes gemaakt;

  • Kraak de Code
  • CSI
  • Veluwe Treasure Hunt
  • Veluwe Smokkel Dropping
  • Wie is de mol
  • GPS Mountainbike eXperience
  • Mexican Murder

Met de leerlingen op de Veluwe?

Wij zijn te bereiken op 055 – 505 12 82 of mail naar mail@exito.nl Klik hier voor onze contactgegevens.