bezoekersinfo

Beste Kampeergasten,
Middels deze site willen wij u informeren over onze werkwijze en de mogelijkheden die onze unieke locatie voor u te bieden heeft.

De Ligging en Bereikbaarheid

Midden in de bossen van de Veluwe ligt een voor Nederland uniek groepskampeercentrum ‘De Sprengerheuvel’. Het terrein is ca. 8 ha. groot en zeer bosrijk gelegen. Wij verwelkomen groepen vanaf 30 tot 700 personen. Het centrum heeft 6 tentendorpen, elk bestaande uit circa 10 vaste opgezette tenten. Iedere groep krijgt de beschikking over een of meer tentendorp(-en), afhankelijk van de groepsgrootte. Zodoende heeft iedere groep haar eigen privacy. Voor onze kampeerders hebben wij voldoende picknickbanken in bruikleen. Het kampeercentrum is centraal gelegen in de bossen, dit nabij de afslag 23 op de snelweg A50 tussen Arnhem en Apeldoorn. Er is voldoende (gratis) parkeerruimte beschikbaar op het centrum.

De Faciliteiten

Centraal op het terrein is een groot amfitheater met podium en een sfeervolle blokhut gelegen. Deze accommodaties kunt u huren tijdens uw verblijf. En bieden u (ook bij slechtweer) een goed onderkomen voor het overdekt eten van de maaltijden of het houden van activiteiten in de avonden. ‘s avonds is er de gelegenheid om gebruik te maken van de kampvuurkuil of een vuurbak bij u in het dorp. Op het terrein is een zeer ruime en moderne sanitaire voorziening beschikbaar en dit maakt het verblijf op het centrum zeer comfortabel. Alle kampeerders dienen gebruik te maken van de aanwezige horecavoorziening, de keuken levert: het ontbijt, de lunch en de warme maaltijden. Tevens bestaat er de mogelijkheid overige horeca te reserveren, zodat u zelf geen inkopen hoeft te doen. Hierbij valt te denken aan: (fris-)dranken, candybars en koffie en thee afname. Indien u andere wensen heeft vernemen wij deze ook graag.

eXito kan het sportieve vermaak voor u verzorgen

eXito kan complete sportieve programma’s voor u verzorgen. Indien u interesse uitgaat naar een sportieve dag met bijvoorbeeld vlotvaren, uitdagende hoogte onderdelen, samenwerkingsactiviteiten of mountainbiken, dan kunt u contact opnemen met eXito. Wij helpen u graag verder en organiseren een sportief programma dat past binnen uw budget.

De Veluwe

De groene deken van de Veluwe biedt een scala van mogelijkheden voor u om goed te recreëren op ons centrum. Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren.