Een Uniek Groepskampeerverblijf!

eXito groepskamperen is een uniek verblijf om te kamperen met groepen vanaf 30 personen op de Veluwe

Groepskamperen Veluwe

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het verzorgen van all-inn verblijven op een schitterende locatie, midden in de bossen, op de Veluwe. Velen zijn u voorgegaan. Ons succes ligt in de gastvrijheid en het totaal programma tijdens uw verblijf. eXito is een betrouwbare partner en gaat samen met u als opdrachtgever opzoek naar de beste mix voor uw verblijf.

Een deskundig team van enthousiaste medewerkers is u graag het hele jaar van dienst. Door gebruik van eigen horeca en een interne opleiding voor de mogelijke buitensport activiteiten, wordt de kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd.

Ons terrein is ideaal voor:

Onze werkwijze

eXito adviseert u telefonisch of per mail uw voorkeur uit te spreken t.a.v. uw wensen tijdens uw verblijf. Op deze wijze kan eXito een kosteloze offerte op maat uitbrengen. eXito biedt all inn offertes aan, zodat er geen kosten achteraf worden berekend. Wilt u de locatie komen bezichtigen, dan bent u van harte welkom. De eXito medewerkers staan u graag te woord en verzorgen een complete rondleiding. Zodoende kunt u vooraf een goede indruk krijgen van onze locatie.

Meer weten?

Bekijk uw doelgroep mogelijkheden op onze website. Liever wat toelichting of behoefte aan meer informatie? Schroom niet en bel met onze adviseurs: 055 505 1282!