Verblijfsregels

Om uw verblijf voor u, u mede kampeergasten en omwonende zo aangenaam mogelijk te maken, zijn er een aantal huisregels waaraan u zich dient te houden op het groepskampeercentrum. Wij vragen u deze goed door te nemen en zo goed mogelijk na te leven.

Aankomst

1. U dient de sleutels af te halen tijdens werkdagen van 10.00 – 16.30 uur. Dit kan in overleg met eXito ook enkele dagen voor uw aankomst.

2. Er zijn geen voertuigen op het kampeercentrum toegestaan (met uitzondering van laden en lossen). Auto’s op de parkeerplaats parkeren, 2e afslag Lage Bergweg.

Het tentendorp

3. Elke tent beschikt over 1 picknickbank en 1 grondzeil. Bij vertrek graag het grondzeil netjes schoon vegen en weer opgevouwen in de tent leggen.

4. Het beschrijven van tenten is ten strengste verboden!! Ook geen plakband op de tenten plakken, eXito heeft hier speciale plakband voor.

5. Gebruik van het bos, het grasveld en de kampvuurkuil graag (vooraf) in overleg met eXito in verband met evenementen op het evenemententerrein.

6. Het is ten strengste verboden om aanwezige materialen waaronder: jeeps, klimtoren, touwbruggen etc. zonder begeleiding van een ervaren instructeur te betreden.

Natuur en Schoonmaak

7. Houdt u rekening met de natuur en uw medegasten, maak van het kampeercentrum geen rotzooi, ruim zwerfafval op en houd de sanitaire ruimtes netjes. Het kampeercentrum is bij aanvang schoon, bij vertrek graag in dezelfde staat achterlaten. Eventuele schoonmaakkosten kunnen achteraf in rekening worden gebracht.

8. Het is toegestaan je bord, bestek en mok aan de buitenzijde van de sanitaire ruimtes af te wassen. Echter eerst de kleine achtergebleven etensresten weggooien in de voedselcontainers!!

9. Geen overmatig lawaai (geluidsoverlast) voor 08.00 uur en na 23.00 uur. Houdt rekening met medegasten en de omgeving. Het gebruik van een geluidsinstallatie is ten strengste verboden op last van de Politie. eXito ziet hier streng op toe i.v.m. onze vergunning en heeft daarom zowel in de blokhut als in het amfitheater een vaste muziekinstallatie geplaatst, die voldoet aan de geluidsnormen en de aangegeven tijd.

Horeca

10. Het nuttigen van zelf meegebrachte maaltijden is niet toegestaan. De maaltijden kunnen bij de horeca uitgifte worden opgehaald. Deze kunt u vinden aan de achterzijde van de keuken. Graag in het dorp alle etensresten terug doen in de voedselcontainers, dus geen etensresten in het sanitair of in de afvalzakken in het dorp.

Vernielingen en eigen risico

11. Waak ervoor dat er geen vernielingen worden gepleegd op het kampeercentrum. Indien er schade is, deze melden bij eXito. Eventuele kosten voortkomende uit schade en/of vernielingen aangericht door gasten, zullen, zover niet op de daders zelf te verhalen, op de opdrachtgever verhaald worden.

12. Het verblijf op het kampeercentrum geschiedt op eigen risico.

13. Alle gasten dienen de hierboven geldende huisregels en instructies van eXito op te volgen. Indien de gasten geen gehoor geven aan de regels en/of instructies kan eXito de desbetreffende gasten het verblijf per direct te ontzeggen.