Dagje sportief

Bent u op zoek naar een leuk dagje uit of een compleet georganiseerde sportdag, hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Tijdens uw verblijf is het mogelijk dat wij een leuke invulling geven aan uw 2- of 3 daagse, maar gewoon lekker een dagje weg met school of de vereniging verzorgen wij natuurlijk ook. Wij bieden tal van mogelijkheden, maar om u een indruk te geven van een uitdagend en gevarieerd dagprogramma, hebben wij onderstaand een voorbeeld programma voor u uitgewerkt.

10.00 uur – Aankomst van de gasten en aansluitend indeling van de teams
10.30 uur – Start Programmablokken
In dit programma zijn we uitgegaan van 2 programmablokken van ca. 2,5 uur.

BLOK A – GPS Hike en Vlotvaren

De wandeling zal per GPS worden verlopen. Door middel van een vernuftig apparaatje kan men de aangegeven bestemming/opdracht op enkele meters nauwkeurig benaderen. Alle teams krijgen de beschikking over een rugzak met daarin: een EHBO-kit en een noodenveloppe.

Tijdens de tocht kan men op het onderstaande element:

  • Vlotvaren
    Aangekomen bij het Apeldoorns Kanaal dient men een vlot te construeren van palen en tonnen. Met dit vlot dient men een snelle oversteek te maken. Aan de overzijde van het kanaal treft men de volgende bestemming/waypoint aan in een opdrachtenveloppe.

12.30 uur – Vervolg van de tocht
De gasten zullen de tocht vervolgen naar ons evenemententerrein.

BLOK B – Challenge & Teambuilding

Gedurende dit blok gaan er teams 1,5 uur mee onder leiding van ervaren buitensport instructeurs. De volgende onderdelen staan mogelijk op het programma:

  • Klimmen
  • Touwbruggen
  • Handboogschieten

De overige teams, gaan onder leiding van eigen docenten en/of oudere jaars de onderstaande teambuildingsactiviteiten doorlopen:

  • Mega Tangram
  • Spinnenweb
  • Lopende A
  • Mega Katapult

13.00 uur – Break / Lunch – eXito kan voor uw gezelschap een lunchkrat verzorgen vanaf €4,00

13.30 uur – Wissel programmablokken
zie bovenstaande programmablokken

16.00 uur – Einde Programma
Vertrek van de gasten.

Dit programma is te boeken vanaf 40 personen. Bent u met minder personen, neem dan telefonisch contact op voor een programma op maat