Coronavirus

Overal ter wereld zijn er zorgen over het Coronavirus, ook wel bekend als COVID-19. Sinds de uitbraak in China eind 2019 heeft het virus zich snel over de wereld verspreid
en ook op veel plekken in Europa voor uitbraken gezorgd. eXito respecteert de maatregelen van de overheid en daar handelen wij dan ook naar.

Alvast goed om te weten is dat wij een aparte douche en toiletruimte hebben ingericht voor docenten en begeleiders! Tevens hebben wij onze capaciteit aangepast zodat docenten en begeleiders ook op 1,5 afstand van elkaar kunnen overnachten.

Wij hebben ook besloten om seizoen 2020 volledig gesloten te blijven en wij richten ons volledig op 2021! Uiteraard is het enkel gissen hoe de situatie dan zal zijn, echter bereiden wij, waar mogelijk, vast voor. Uiteraard kunt u gewoon u boeking maken zoals u van ons gewend bent. Wij zien er dan ook naar uit om uw verblijf/evenement uit te voeren.

Afhankelijk van de dan geldende overheidsmaatregelen zal eXito in samenspraak met u als opdrachtgever, indien noodzakelijk, eventuele aanpassingen aan het verblijf/evenement doorvoeren.

Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dit graag.